ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου το Περιφερειακό σκακιστικό ατομικό πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων Στερεάς Ελλάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του πρώην Πανεπιστημίου και συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Λεβαδέων και τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τους διακριθέντες αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα 3 – 9 Ιουλίου 2018 στο Ρίο Αχαΐας.  Συγχαίρει και όλους τους συμμετέχοντες που δεν διακρίθηκαν, καθώς αξία έχει η συμμετοχή, ο αγώνας και όχι απαραίτητα η νίκη.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους διακριθέντες αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Λιβαδειάς και συγκεκριμένα:
Κ8 παίδων Ανδρέας Μηλιώτης 3ος
Κ8 κορασίδων Βασιλική Κοντογιάννη 2η, και  Γεωργία Μαχαίρα
Κ10 παίδων Βάιος Παγγός 1ος, και Στέφανος Αρούνης 3ος
Κ10 κορασίδων Αγγελική Ματθαίου 1η
Κ12 παίδων Αθανάσιος Δεσπότης 1ος
Κ12 κορασίδων Δήμητρα Παπαδημητρίου 1η, και Σοφία Ακριδοπούλου
Κ14 παίδων Κωνσταντίνος Βάγγος 1ος
Κ16 κορασίδων Λητώ Ελένη Τούντα 1η

Πηγή εφημερίδα Ασοπιχός

 

Το 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς συγχαίρει τον μαθητή του της Α΄ Γυμνασίου Κωνσταντίνο Βάγγο για την πρώτη θέση που έλαβε στο Περιφερειακό Σκακιστικό Ατομικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων Στερεάς Ελλάδας.  Το ταλέντο του εν λόγω μαθητή στο σκάκι ξεχειλίζει και συνδυάζεται, όπως θα ήταν αναμενόμενο, με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο σχολείο.

Ευχόμαστε στο μαθητή μας και πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αν και η συμμετοχή τους στους αγώνες αυτούς ως εκπρόσωπος της Στερεάς Ελλάδας είναι από μόνη της μια τεράστια επιτυχία.

Το σχολείο θα μονιμοποιήσει τους εσωτερικούς αγώνες σκακιού που διεξήχθησαν σε αυτό το Δεκέμβριο της προηγούμενης χρονιάς.

 

Ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς

Comments are closed.