Εικονική Επιχείρηση Biolife by 3 gym

Εικονική Επιχείρηση Biolife by 3 gym

Στο 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς οι μαθητές του τμήματος Γ2 στα πλαίσια  του μαθήματος της Τεχνολογίας  ?Ερεύνα και Πειραματισμός?  επέλεξαν να ενταχθούν στα εγκεκριμένα από το ΥΠΠΕΘ προγράμματα του Σωματείου Επιχειρηματικότητας  Νέων ? Junior Achievement Greece, συστήνοντας την Εικονική Επιχείρηση Biolife by 3 gym unnamed-16.

Μέσα από τη  σχολική διαδικασία και κατά την υλοποίηση του προγράμματος, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ερευνήσουν και να πειραματιστούν σε δύο διαφορετικά και παράλληλα αλληλένδετα θέματα : 1) τη δημιουργία από την αρχή ως την ολοκλήρωση και τη συσκευασία ενός προϊόντος και 2) την οργάνωση μιας επιχείρησης για την προώθηση του προϊόντος αυτού στην αγορά. Ερευνώντας για όλα τα υλικά, τις διαδικασίες, τις συνθήκες, τις προφυλάξεις, τους κανόνες ασφάλειας, τις χρήσεις, τις ποικιλίες κ.ά., αποφάσισαν και παρασκεύασαν εξαιρετικό χειροποίητο, βιολογικό σαπούνι με διάφορα συστατικά και  ιδιότητες.

Οι μαθητές οργάνωσαν το Business Plan  της επιχείρησης βάσει του οποίου είχαν μια πολύ καλή συμμετοχή στην Εμπορική Έκθεση Επιχειρηματικότητας στο Mall Athens στις 10/2/2017.

Βασικός στόχος της Εικονικής Επιχείρησης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για το περιβάλλον, η συνειδητή από τους πολίτες παραγωγή, αγορά και χρήση βιολογικών προϊόντων, η στήριξη και η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και των παραγωγών της περιοχής μας .

Comments are closed.