Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Το Σχολείο μας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, οργάνωσε στο χώρο του σχολείου συλλογή τροφίμων και συνέβαλε με τον τρόπο του στην προσπάθεια που κατέλαβε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς) ώστε να συγκεντρώσει τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι των απόρων της Λιβαδειάς. Η προσπάθεια που καταβλήθηκε από τους μαθητές ήταν πραγματικά αξιέπαινη, καταδεικνύοντας ότι οι ευαισθησίες που καλλιεργεί το σχολείο έχουν ευρύτερο αντίκρισμα και αποδίδονται και στην κοινωνία ως κοινωνική προσφορά στον συνάνθρωπο. Είναι μέρος της προσπάθειας που καταβάλουμε ώστε το σχολείο να έχει ενεργό ρόλο και παρουσία και στις ευρύτερες κοινωνικές διεργασίες.

Ο Διευθυντής

Δρ. ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Επισυνάπτουμε το Ευχαριστήριο Μήνυμα που λάβαμε από τον Ερυθρό Σταυρό Λιβαδειάς μαζί με άλλα σχολεία και φορείς της Λιβαδειάς

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΗΜ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ 45Α

Τις ανώτερες αξίες της αλληλεγγύης , της φιλαλληλίας και της αφιλοκερδούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, τίμησε και φέτος το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς συγκεντρώνοντας τρόφιμα, παιχνίδια και ιματισμό.

Παρόλο που το Περιφερειακό τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς παρέχει καθημερινά τρόφιμα και ιματισμό τους συνανθρώπους μας κατάφερε και συγκέντρωσε επιπλέον τρόφιμα προκειμένου να γεμίσει το γιορτινό τραπέζι 40 άπορων οικογενειών της περιοχής μας.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που συνέδραμε σ’ αυτή την προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη και την πίστη στο έργο του τμήματος μας.

Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της δράσης μας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συγκεκριμένα: τις εταιρείες ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε, την εταιρεία Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε.ΒΕ, κρουασάν Πέτρου, τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και μαθητές του 9ου και 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς, του 2ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς του 1ου Λυκείου Λιβαδειάς, του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς καθώς επίσης τα αθλητικά σωματεία Α.Κ.Ο.Λ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές μας που αποτελούν το θεμέλιο και την ψυχή του ανθρωπιστικού μας έργου, ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που στέκονται αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια για την ανακούφιση των οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε να είναι ο Καινούργιος Χρόνος γεμάτος με υγεία, ευημερία και δημιουργικότητα .

 

Για το Δ.Σ.

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ                                                            ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ

Comments are closed.