ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σας ανακοινώνουμε ότι στον 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ που πραγματοποίησε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ο μαθητής του σχολείου Ανδρίτσος Ιωάννης, πήρε το πρώτο βραβείο στον εν λόγω διαγωνισμό.

 Η εκδήλωση απονομής των  βραβείων στους διακριθέντες του 11ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου και του 33ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου των σχολείων της Αττικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, ώρες 10:00-13:00 στην συνεδριακή αίθουσα του ΚΥΒΕ Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου & Κηφισού 1, Περιστέρι.

 Στους 83ους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ΘΑΛΗΣ, στον 12ο Διαγωνισμό Ευάγγελος Σταμάτης Ι, και στον 5ο Διαγωνισμό ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» διακρίθηκαν οι μαθητές: 

 Παπαχαραλάμπους Μαρία του Β1

Δήμτσας Μιχαήλ του Β2,

Ζυγούρης Μιχαήλ του Β3

Ανδρίτσος Ιωάννης του Γ2

 Η τελετή βράβευσης των διακριθέντων μαθητών  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11-11-2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας στις 7.00 μ.μ.

 Θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: “Μελετώντας σήμερα τα μαθηματικά του αύριο”, από τηΧουλιάρα Σιδερά Παναγιώτα, Διευθύντρια ΠΕ Βοιωτίας

 Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Βοιωτίας της ΕΜΕ, Βελαώρας Γιάννης, Ατματζίδου Αικατερίνη, Πρόεδρος ΕΜΕ Βοιωτίας και Γραμματέας ΕΜΕ Βοιωτίας αντίστοιχα.

 Σημείωμα Διευθυντή:

Συγχαρητήρια και πολλές ευχές αρμόζουν στους μαθητές μας για τις μεγάλες τους επιτυχίες στους διαγωνισμούς αυτούς που απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις, ικανότητες, διάβασμα και αυτοσυγκέντρωση. Συγχαρητήρια, όμως, και στο σύνολο των συμμαθητών τους στο σχολείο γιατί τους παρείχαν με την στάση τους και το γνωστικό περιβάλλον που συνδιαμόρφωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν αυτές τις ικανότητες και να επικεντρωθούν στις δύσκολες απαιτήσεις που επιβάλουν αυτοί οι διαγωνισμοί. Πρωτίστως, όμως, τα συγχαρητήρια ανήκουν στους καθηγητές τους των μαθηματικών κ.  Γεωργαντά Ελισάβετ και Ρέππα Αθηνά και της φυσικού Σακκά Παναγιούλα, αλλά και στους υπόλοιπους καθηγητές του σχολείου που συνέβαλαν στην ευρύτερη μορφωτική τους συγκρότηση, την βαθύτερη προϋπόθεση για την επιτυχία σε οποιονδήποτε γνωστικό κλάδο. Η πραγματική τιμή πρέπει, όμως,να αποδοθεί στο ίδιο το σχολείο, τον χώρο που συνθέτει όλες αυτές τις δυνατότητες και τις προσφέρει στους μαθητές.

Comments are closed.